Profiel

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met diverse klussOLYMPUS DIGITAL CAMERAen en werkzaamheden. Van verbouwingen van restaurants, het realiseren van badkamers en keukens, tot het aanleggen van tuinen en meer ideële projecten zoals het bouwen van speeltuinen voor weeshuizen in Rwanda en Vietnam.

Ik heb altijd al graag met mijn handen gewerkt. Ooit heb ik Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden gestudeerd, maar liet me ook tijdens mijn studietijd al graag afleiden door klus- en verbouwingswerk. Na mijn afstuderen ben ik een aantal jaren als trainer/projectleider werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In dat werk miste ik echter de concrete resultaten en de voldoening  die fysiek werk geeft. Daarom heb ik op een gegeven moment doelbewust gekozen mijn hart te volgen en een onderhouds- en klusbedrijf te starten.

Als vervolg op het volgen van mijn hart heb ik medio 2013 mijn werkterrein verbreed richting Frankrijk. De liefde voor dit prachtige land, het klimaat en de wens dichter bij de natuur te leven, gaan schuil achter deze keuze.